Springstal

Springstal Jespers heeft goede faciliteiten om (jonge) kwaliteitsvolle springpaarden op te leiden tot het (inter)nationale niveau. De springstal wordt gerund door Mark Jespers met hulp van groom Annemieke Jespers.

Mark is zijn carrière als springruiter bij de paarden begonnen onder begeleiding van Bert Romp. Daarna is hij opgenomen in het B-kader van de Young Riders en heeft hij goede resultaten weten te behalen op (inter)nationaal niveau.

Na een stage bij de Amerikaanse Olympische amazone Anne Kursinski, is hij met zijn paarden Tikila en Pomme Lady de internationale tour opgegaan en heeft hij meerdere prijzen op zijn naam weten te zetten.

Momenteel richt Mark zich op toekomstige talenten die binnenkort het grotere werk aankunnen op (inter)nationaal niveau. Met de ervaring die hij heeft opgedaan weet hij als geen ander wat er van ruiter en paard verwacht wordt.

 

Wist u dat:

Springstal Jespers plaats biedt aan een groot aantal paarden om op te leiden en uit te brengen op (inter)nationaal niveau.

Mark tijdens zijn carriere o.a. de grote prijs van Lesno (1.50 m.) heeft gewonnen, tweede is geworden tijdens de Wereldbekerwedstrijd in Budapest, derde tijdens de GP van Katowice (1.60 m.) en in Zwolle de Six Bar op zijn naam heeft geschreven.

Mark in de top 10 is geëindigd tijdens het NK Senioren in Mierlo (2009) en vandaag de dag nog steeds succesvol is.