Nieuws

Zirocco Blue wint 1.50

Geschreven op

Jur Vrieling stuurde Zirocco Blue Vdl naar een mooie eerste plaats in het 1.50 in een snelle tijd van 31.25 sec. De tweede plaats was voor Zapatero Vdl en Jessica K├╝rten. Ook kregen 3 zonen van Zirocco groen licht voor de derde bezichtiging op zaterdag a.s. Lees meer »

6de plaats voor Bo

Geschreven op

Bo (v Indorado x Quick Star) behaalde gisteren in Den Goubergh een mooie 6de plaats . http://www.youtube.com/watch?v=fQg8fZm2ZaQ Lees meer »

Dirocco B wint 6 jarige WEF

Geschreven op

DiroccoB (Zirocco B x Lux) en Devin Ryan hebben 2 rubrieken voor 6-jarige springpaarden gewonnen en werden kampioen van de week op de WEF in Wellington, Florida. Lees meer »

Zirocco Blue VDL 6e in Olympia Grand Prix

Geschreven op

Opnieuween geweldig resultaat voor Zirocco Blue VDL en Jur Vrieling! De hengstsprong fantastisch zowel in het basis parcours als in de barrage. Hij bleef foutloos in een mooie tijd die goed was voor een 6e plaats. Lees meer »

Bo 2e in finale Oud-Gastel

Geschreven op

Bo (v Indorado x Quick Star) behaalde gisteren een mooie tweede plaats met Mark Jespers in de finale klasse M Oud-Gastel. In de klasse L was de derde plaats voor Bonaventura (v Cardento x Pharaon) met Jaime Garcia-Cruz. Lees meer »

Winn Winn wint GP Italie

Geschreven op

Winn Winn wint GP Masters Italie. http://www.touchofclass.it/concorsi__20/classifica-il-resto-del-carlino-c-145150-gran-premio-memorial-dalla-chiesa-e-47000_CL801-13.html Zie hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=Wq-pyD2HC6k Lees meer »

Zirocco Blue VDL 6de in de GP Maastricht

Geschreven op

Zirocco Blue VDL 6e in de Grote Prijs van Maastricht Zirocco Blue VDL sprong fantastisch onder zijn ruiter Jur Vrieling in de Grote Prijs van Maastricht. De veel vermogende hengst plaatste zich voor de barrage waarin hij als 4e van start ging. Opnieuw sprong de hengst met veel vermogen en in een goede tijd foutloos rond wat resulteerde in een mooie 6e plaats Lees meer »

Black Painted geplaats voor finale MacRider Cup

Geschreven op

Afgelopen weekend wist Black Painted Zeldenrust (v Painted Black) met Gerard Euser zich te plaatsen voor de finale van de MacRider cup. De final zal plaats vinden op : 23 November te Assen. Lees meer »

Zirocco Blue in B-kader

Geschreven op

Van de KNHS ontvingen we het goede nieuws dat Zirocco Blue en Jur Vrieling zijn opgenomen in het B-kader springen. Jur boekte met de nog jonge Zirocco Blue een aantal opvallende internationale resultaten afgelopen jaar, waaronder: 1e Grand Prix Kopenhagen (1.60m) 1e Nations Cup Kopenhagen 1e Nations Cup Gijon (1.60m) 3e Kampioenschap van Rotterdam (1.55m) 3e s'Hertogenbosch (1.50m) 6e Grand Prix Twente (1.60m) 8e Grand Prix Gijon (1.60m) Lees meer »

Zirocco Blue 8e in Grote Prijs Gijon

Geschreven op

Opnieuw een fantastisch resultaat voor de jonge hengst Zirocco Blue VDL en Jur Vrieling. Ze zijn 8e geworden in de 1.60m Grote Prijs van Gijon. Lees meer »