Nieuws

Winn Winn (v. Chin Chin) 2e in Grote Prijs Sopot

Geschreven op

Winn Winn (Chin Chin x Wagenaar) en Gianni Govoni zijn 2e geworden in de Grote Prijs van Sopot in Polen. Ze werden ook 8e in een 1.50m rubriek op tijd. Lees meer »

4 juni presentatie Grand Slam VDL, Graziano, Gaultier VDL en Global Express

Geschreven op

Woensdag 4 juni presenteren wij om 20.00 uur de nieuwe jaargang hengsten. De show wordt gehouden in Manege Buitenhorst te Oosteind. Hieronder de nieuwe goedgekeurde hengsten met hun verrichtingscijfers: Grand Slam VDL Cardento – Heartbreaker – Mr. Blue – Nimmerdor Gefokt door: F. Kenis uit St. Lennaarts stapdrafhouding & balansgalop x 2reflexen x2techniek x2vermogen x2rijdbh. & instellingaanleg als springpaardtotaal6,56,5889,59,599990 De moeder van Grand Slam is tevens de moeder van de bij Zangersheide goedgekeurde hengst Dallas VDL. Graziano Baltic - Great Pleasure - Mytens xx - Nimmerdor fok: H. en A. Barenkamp, Ter Apel mede-eigenaren: R. Rikkert uit Enter en W. Bourgondien uit Enter stapdrafhouding & balansgalop x 2reflexen x2techniek x2vermogen x2rijdbh. &instellingaanleg als springpaardtotaal77,5887,58877,577,5 Grootmoeder Haldine is moeder van meerdere Z-springpaarden en is grootmoeder van het internationale Grand Prix springpaard Seraldo en van de internationale springpaarden Seraldo, Woody WH en Urlando. Ook uit deze directe moederlijn komt het beroemde Grand Prix van Albert Zoer: Faldo. Gaultier VDL Baloubet du Rouet - Quidam de Revel - Landgraf I - Rossini fok: I. van Eeckhout, Outer-Ninove stapdrafhouding & balansgalop x2reflexen x2techniek x2vermogen x2rijdbh & instellingaanleg als springpaardtotaal7777,578877,575,5 Moeder Quilana d’Ive Z bracht ook de volle zus van Gaultier VDL, Banana d’Ive die 1.50 loopt met Rodrigo Pessoa en het internationale 1.40m springpaard Centinaio D'Ive. Global Express Orient Express - Laudanum xx - Arlequin fok: Haras de Lees meer »

Zirocco Blue 8e in GP van Rome

Geschreven op

VDL Zirocco Blue N.O.P. en Jur Vrieling behaalden een mooie prestatie door in de Grote Prijs van Rome als 8e te eindigen. In beide rondes sprong de hengst zeer goed en foutloos, met enkel een tijdfout in de eerste ronde. Lees meer »

Winn Winn wint GP

Geschreven op

Succes voor Winn Winn v.Chin Chin en Gianni Govoni . Op vrijdag wisten ze de rubriek 1.45 op hun naam te schrijven en ook gisteren wonnen ze de GP van San Giovanni in M. Lees meer »

Winn Winn 8ste in 1.50

Geschreven op

Afgelopen vrijdag behaalde Winn Winn (Chin Chin) CSI *** San Giovanni in M. een 8ste plaats. zie hieronder de uislagen: http://www.horsesrivieraresort.com/public/pdf/718858_14.pdf Lees meer »

Winn Winn 2de in het 1.45

Geschreven op

Winn Winn (v Chin Chin x Wagenaar) behaalde afgelopen zondag een 2de plaats in het 1.45 against the clock. http://www.horserivieraresort.net/public/pdf/325871_29.pdf Lees meer »

Zirocco Blue in Olympisch Kader

Geschreven op

Zirocco Blue is opgenomen in het Olympisch Kader van de bondscoach Rob Ehrens. Jur Vrieling heeft nu 2 paarden van de VDL Stud die geselecteerd zijn voor het Olympisch Kader: VDL Bubalu en VDL Zirocco Blue. Lees meer »

Winn Winn wint GP CSI** San Marignano

Geschreven op

Ons fokproduct Winn Winn v Chin Chin behaalde gisteren een mooie 1ste plaats op het CSI** in San Marignano .Van de 47 starts waren er 5 geplaatst voor de barrage in een snelle tijd van 31.78 bleef Gianni Govoni de zwitserse amazone Janika Sprunger voor . Zie hier de video: Lees meer »

13 april HENGSTENSHOW

Geschreven op

Onze jaarlijkse hengstenshow wordt gehouden op 13 april en begint om 14.00u manege Buitenhorst te Oosteind. Lees meer »

Zirocco Blue wint GP Vestfold

Geschreven op

Jur Vrieling en Zirocco Blue VDL waren vanmiddag de winnaars van de Grote Prijs van Vestfold. In deze 1.45m Grote Prijs waren er 7 deelnemers gekwalificeerd voor de barrage. In deze barrage zette Jur Vrieling met Zirocco Blue een foutloze ronde met de scherpste tijd neer. Lees meer »