Nieuws

Elano wint 1.45

Geschreven op

Elano v Lux x Jus de Pomme wint de GP van Centro Ippico Il Torrione. Lees meer »

6 april hengstenshow

Geschreven op

Lees meer »

Zirocco Blue 4e in Wereldbeker Gothenburg

Geschreven op

Zirocco Blue 4e in Wereldbeker Gothenburg VDL Zirocco Blue N.O.P. en Jur Vrieling werden 4e in de wereldbekerwedstrijd van Gothenburg. Met deze hoge klassering is het succesvolle duo nu verzekerd van deelname aan de wereldbekerfinale in Las Vegas in April dit jaar. Lees meer »

Hengstenshow

Geschreven op

Op maandag 6 april 2015 vindt in Oosteind onze jaarlijkse hengstenshow plaats. Meer informatie volgt. Lees meer »

Zirocco Blue wint GP Vestfold

Geschreven op

VDL Zirocco Blue N.O.P. wint Grote Prijs Vestfold Jur Vrieling was zeer succesvol afgelopen weekend tijdens het CSI Vestfold in Noorwegen. Vandaag won hij met Zirocco Blue de Grote Prijs van Vestfold. Met Glasgow van ’t Merelsnest was er een overwinning in de Six Bars op vrijdagavond. En op donderdag en zondag waren er foutloze rondes in 1.35m rubrieken. Lees meer »

Bo succesvol op Christmasshow 2014 Den Goubergh

Geschreven op

Bo (Indorado x Quick Star) behaalde goede resultaten tijdens de Christmasshow Den Goubergh. In het klassieke parcours behaalde ze een 6de plaats in het 1.35. Tweede dag wist ze het progressief te winnen onder Mark Jespers Lees meer »

Black Painted

Geschreven op

De AES goedgekeurde Black Painted onder de stalamazone Lisanne der Nederlanden van dressuurstal v Balen won zijn eerste Z2 wedstrijd te Uden met een score van 67.65 % Lees meer »

Zirocco Blue VDL NOP

Geschreven op

In de Wereldbekerwedstrijd te Helsinki afgelopen weekeind werd Zirocco Blue VDL NOP onder Jur Vrieling wederom geplaatst .Na een foutloze barrage werd hij 4e. Lees meer »

Zirocco Blue wint Grote Prijs CSI Twente

Geschreven op

Zirocco Blue en Jur Vrieling hebben opnieuw een fantastische prestatie neergezet. Ze wonnen vanmiddag op overtuigende wijze de 1.60m Grote Prijs van CSI Twente. Ook fokproduct Winn Winn v Chin Chin x Wagenaar wist met een mooie nul ronde maar met 1 tijdfout op een 6de plaats te eindigen. Lees meer »

Goede resultaten voor Winn Winn

Geschreven op

Winn Winn v Chin Chin behaalde vandaag een mooie 4de plaats in het 1.50 CSI Twente. Ook op het CHIO Rotterdam behaalde ze vorige week een 5de plaats in het 1.55 met Gianni Govoni. Lees meer »