Sheraton

Sheraton

Geboortedatum: 1999
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1.68
Kleur: Donkerbruin
Stamboek: KWPN
Niveau:
Stamboom:

Indoctro

Calypso II
Grannus

 

Omschrijving:

Zeer interessant gefokte Indoctro-zoon. Grannus, Calypso II en Gotthard zijn mede van de beste verervers in Duitsland en hebben vele goedgekeurde zonen en internationale sportpaarden gebracht als Chasseur, Contender, Top Gun en Graf Grannus. Daarnaast vinden we nog de volbloeds Shogun xx en Steinpilz xx, die voor het nodige bloed en hardheid zorgen.
De moederlijn is één van de betere Hannoveraanse merriestammen en bracht o.a. de fokhengsten Aloube Z, Gingerino en Carismo.
De moeder van Sheraton, Ginella, is staatspremie en heeft een excellent moederrapport met alleen maar positieve punten. Ze wordt ‘overtuigend met opvallend exterieur’ genoemd. Ze excelleerde in de merrietest en kreeg een 10 voor het springen en nog enkele negens.
Sheraton wordt uitgebracht op internationaal niveau door Suzanne Tepper, ze werden 3de in de 1.35m finale van Zuidbroek en behaalden ook goede resultaten in het buitenland, ze werden o.a. 2de en 5de en 8ste in Melsomvik, 7de in Salzburg, 8ste in Melsomvik. Eerder werd Sheraton in Zweden op 1.50m niveau door Niklas Arvidsson met hem werd hij o.a.: 2e GP Boras, 1e 1.40m Boras, 2e 1.40m Kungsbacka, 1e 1.40m Halmstad. De oudste nakomelingen van Sheraton doen het goed en lijken veelbelovend. Winde R.A.G. werd o.a. 7de in de finale van het WK voor 7-jarige springpaarden in Lanaken, 6de op het NK en ze wonnen de finale van de Youngster Tour op het CSI Geesteren. Zanuschka was in 2009 en 2010 gekwalificeerd voor de finale van het WK voor jonge springpaarden. Woklahoma won de finale van de internationale 1.30m rubriek in Zuidbroek. Why Not werd 9de in de Grote Prijs van Wierden en was 2de in Roeser, 5de en 7de in Zwolle. Zenriette J was 2de en 3de in Ebreichsdorf en was 2 maal 5de in Vejer de la Frontera. Whistler won in Roggel en in 2009 werd hij reservekampioen op het NK voor 6-jarige springpaarden. In 2008 werd Winde R.A.G. 4e in het Kampioenschap van de 5-jarige springpaarden, Whistler werd 10e en ook Why Not was gekwalificeerd voor de finale. Zorro werd 4de in de ‘Eastern League Finals’ van de 6 jarige springpaarden in Amerika. Dochter Windependence VDL werd Kampioen van de Centrale Keuring in Groningen en zij eindigde als 5e op de Nationale merriekeuring. Tevens was zij geselecteerd voor het Nationaal Kampioenschap vrij springen. Zorlande behaalde 83 punten en Zanella had 81 punten voor haar IBOP. Adinia haalde op de stamboekkeuring van Roosendaal een zeer hoge score voor het vrijspringen, ze kreeg 85 voor haar reflexen en voor het vermogen 90 punten.
Zoon Wizzard werd in 2009 in de PSI veiling verkocht voor een bedrag van Ä 570.000 en was hiermee het duurst verkochte springpaard.
Springindex: 126.
Sheraton: Ontwikkelt zich als een vererver.

« Terug naar overzicht