Indorado

Indorado

Geboortedatum: 1990
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1,72m
Kleur: Schimmel
Stamboek: KWPN
Niveau:
Stamboom:

Corrado I Cor de la Bryere Rantzau XX
Quenotte
Soleil Capitol
Kurette

Aida H Ahorn Z Alme
Heureka H
Tresse H Caletto I
Kokarde

 

Omschrijving:

Zijn vader Corrado I was internationaal zeer succesvol en is vader van meerdere internationale springpaarden. Caletto I en Roman hebben ook internationaal gesprongen. Ahorn Z is de volle broer van de moeder van Ratina Z. Caletto I is o.a. de vader van Cantus. Roman is een Ramzes x zoon uit dezelfde moeder als Farn.

Indorado heeft zelf een indrukwekkende carriËre gehad als springpaard, hij won twee kwalificaties van het Bundeschampionat en werd 10e in de finale. Indorado werd op internationale springconcoursen zeer succesvol gereden door J. Vrieling. Ze leverden goede prestaties zoals 3e in Den Bosch, 1e in Royan bij barriËre springen, 5e GP van Lugano, 6e in de Derby, beste paard van het concours in Bern, 8e GP van Leisele, 4e GP van Roggel en 6e GP van Royan.

Indorado behoort tot de beste springpaardenleveranciers van zijn generatie. De schimmel staat bekend om zijn grote langgelijnde nakomelingen met een onbeperkt vermogen. Nakomelingen die meelopen op het hoogste niveau zijn o.a.: VDL Oranta - C. Kappler o.a. 2e in Invitational of Tampa, 2e in de Hampton Classis GP en 2e in de Ohio Gold Cup. Eurocommerce Milano - G. Schroder werden o.a. 1e GP's van Gelderland, Barcelona, Geesteren, 1e in de Wereldbekerkwalificatie Verona en 2de in de GP Spruce Meadows, Eurocommerce Lanapoule - G. Schroder: 1e GP's van Hannover, Helsinki, Oslo en Hamburg, Olona - C. Rivetti sprong sterk op het WK in Aachen en was o.a. 1e GP Arezzo, Nirado -G. Rossini 1e GP Napels. Onlangs nog werd Radetsky 4de in de GP van Neustadt - Dosse. Raimond W werd derde in de WB kwalificatie van Upper Marlboro, Heechhiem's Springtime was winaar van de GP Wierden en 6de in de wereldbekerkwalificatie van Praag en Twister S was succesvol in de internationale jonge paarden rubrieken.

Andere bekende internationale paarden zijn: Tres Chique P, Nikita, Efkeswogge, Nice Surprise, Rindorado, Nocturnal, Mila, Nintendo, Its Morado, VDL Rina, Hentenaar's Talinda, Seawolf en Eurocommerce Las Vegas, etc.

Zoon Charmeur werd 9de op de Nationale Veulenkeuring

Springindex: 141.

Indorado: de hengst die behoort tot 's werelds beste springpaardenverervers

 

« Terug naar overzicht