Incanto VDL

Incanto VDL

Geboortedatum: 2013
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1.71
Kleur:
Stamboek: KWPN
Niveau:
Stamboom:

Kannan

Indoctro
Uniek

 

Omschrijving:

Incanto VDL is een zoon van één van ’s werelds beste springpaardenverervers Kannan. Met talloze nakomelingen op het allerhoogste niveau staat Kannan op nummer twee van de WBFSH Sire Ranking, nadat hij deze wereldranglijst enkele jaren aanvoerde. Nakomelingen als Molly Malone V (Bertram Allen), Nino des Buissonnets (Steve Guerdat), Quorida de Treho (Romain Duguet) en Quabri de l’Isle (Pedro Veniss) zijn slechts enkele voorbeelden van Kannan-nakomelingen die tot de absolute wereldtop behoren. Incanto’s grootvader Indoctro staat al jaren bekend als één van de steunpilaren van de springpaardenfokkerij en nazaten als VDL Groep Arera C (Maikel van der Vleuten), Hello M’Lady (Scott Brash) en Cas (Cameron Hanley) presteren nog wekelijks op het hoogste niveau. Met Uniek en Legaat in de afstamming van Incanto VDL is een sterke basis gelegd.

Incanto VDL is een telg uit de beroemde Oberlina-stam en komt uit één van de sterkste takken van deze prestatielijn. Grootmoeder Happylina is keur, preferent en prestatie en stond aan de basis van tal van internationale springpaarden, waaronder Uberlina K (Zoe Conter) en Aerolus Sow (Clement Boulanger). Bekende Grand Prix-springpaarden als Ben B (Henk Frederiks), Umeunig (Katharina Offel) en Vivolinus (Christian Anfinsen Oien) komen uit de rechtstreekse moederlijn van de genetisch hoogwaardige Incanto VDL.

Nakomelingen van topvererver Kannan zijn doorgaans wat laatrijp, maar toch wist Incanto VDL zich al goed staande te houden in het 70 dagen durende KWPN-verrichtingsonderzoek. Met 8’en voor vermogen en instelling werd Incanto VDL ingeschreven en de KWPN Hengstenkeuringscommissie roemde de Kannan-zoon om zijn macht.

Verwachtingswaarde: 139

Incanto VDL: Kannan-zoon uit de sterke Oberlina-stam

 

« Terug naar overzicht