Harley

Harley

Geboortedatum: 2001
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1,67m
Kleur: Bruin
Stamboek: KWPN
Niveau:
Stamboom:

Heartbreaker

Carthago
Caletto I

 

Omschrijving:

De afstamming van Harley is op en top sport en fokkerij. De vaderlijn, Heartbreaker, Carthago, Caletto I, bestaat uit drie internationale springpaarden op rij. Ook zijn zij vader van vele internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten o.a. Toulon, Mylord Carthago, Countess G, Cantus. Zijn moeder Larthago won vele 1.40m. en 1.50m. parcoursen. Zij bracht naast Harley de AES goedgekeurde en 1.50m. springende Cevin Z. Uit de halfzus van Harley’s moeder komt de Zangersheide goedgekeurde Caritano Z.
Harley VDL springt met veel inzet, afdruk en techniek. Met Dennis van Tilburg won Harley de hengstencompetitie klasse Z/ZZ en maakte hij zijn internationale debuut. Harley heeft nu zijn Grand Prix debuut gemaakt met amazone Jessica Kuerten. In korte tijd hebben ze al een aantal aansprekende resultaten geboekt. Zo waren ze driemaal geplaatst op het concours van Neurenberg en werden 3de in de Grote Prijs van Neurenberg, 4de in een 1.45m La Coruna, 6de in een 1.45m Parijs, 7e in een 1.50m Parijs en 7de in 1.40m Montepellier.
De nakomelingen van Harley springen met vermogen, zijn snel van de grond en hebben een goede techniek. De eerste nakomelingen hebben zich gemeld op de concoursen. Zijn zoon Harmony werd goedgekeurd bij het NRPS. Op de veulenkeuringen werden goede resultaten geboekt. Firestone T werd reservekampioen op de veulenkeuring in Harich. Fanatiki GB werd reservekampioen op de CK van Drenthe en er waren nog twee nakomelingen van Harley geselecteerd voor de finale. Op het Nationaal Veulenkampioenschap in Ermelo eindigde Fanitiki GB op de derde plaats.
Springindex: 142.

« Terug naar overzicht