Good Fellow

Good Fellow

Geboortedatum: 2011
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1.67
Kleur: Vos
Stamboek: KWPN
Niveau:
Stamboom:

Baloubet du Rouet

Jalisco B
Uriel

 

Omschrijving:

Good Fellow beschikt over het beste en meest bewezen bloed uit de Franse fokkerij aan zowel vaders- als moederskant. Vader en grootvader sprongen beide op het hoogste niveau waaronder op de Olympische Spelen en domineerden de world ranking list. Ze brachten o.a. : Chaman, Bubalu VDL, Quidam de Revel, Rochet M etc. Uriel is vader van vele invloedrijke merries als Mine Rouge, Mayflower II en Gazelle d’Elle. Rantzau xx is o.a. de vader van de Holsteinse held Cor de la Bryere.

De moeder van Good Fellow sprong 1.40m. Zijn grootmoeder sprong ook 1.40m en bracht o.a. de internationale springpaarden Gin Tonic Star en Kire Royale Star. Overgrootmoeder Grand Coeur sprong internationaal Grand Prix met Michel Robert. Verder komen uit deze stam een enorm aantal internationale springpaarden waaronder o.a. de Grand Prix springpaarden Amande du Chateau, Ernest, Etoile du Chateau, Monark en niet te vergeten het fenomeen: Itot du Chateau!

Good Fellow is een bloedgemaakte jeugdige hengst. Hij is lichtvoetig, elastisch en zeer voorzichtig. In het verrrichtingsonderzoek kreeg hij een 8 voor zijn vermogen en een 7½ voor de onderdelen: reflexen, techniek, rijdbaarheid & instelling en aanleg als springpaard. Good Fellow is laatrijp en heeft veel kwaliteiten. We zullen hem tijd geven om zich optimaal te ontwikkelen.

 

« Terug naar overzicht