Gaultier

Gaultier

Geboortedatum: 2010
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1.72
Kleur: Vos
Stamboek: KWPN
Niveau:
Stamboom:

Baloubet du Rouet

Quidam de Revel
Landgraf I

 

Omschrijving:

Gaultier heeft een topafstamming met als vader Baloubet du Rouet, meervoudig wereldbekerwinnaar en winnaar van Olympisch Goud. Ook in de springpaardenfokkerij heeft Baloubet du Rouet een grote invloed met nakomelingen als Bubalu VDL, Chaman en Palloubet. Grootvader Quidam de Revel presteerde op het allerhoogste niveau en is vader van een ongekend hoog aantal topspringpaarden waaronder VDL Groep Verdi TN en Dollar de la Pierre. Daarna vinden we de Holsteiner grootheid Landgraf I, vader van vele goedgekeurde hengsten en sportpaarden als Lacros en Lovely Boy.

Ook de moederlijn van Gaultier is zeer interessant. Een volle zus van Gaultier is het 1.50m springpaard Banana d’Ive. Moeder Quilana d’Ive Z bracht ook het internationale 1.40m springpaard Centinaio D’Ive. Grootmoeder Birke III is moeder van het 1.40m springpaard True Star d’Ive en grootmoeder van het Grand Prix springpaard Winny The Blue d’Ive en de BWP gekeurde hengst For Passion D’Ive. Uit deze stam komen ook de Grand Prix springpaarden Copaco Cher, Legolas en Quel Homme de Hus.

Gaultier is een mooie, veel bloed vertonende en goed ontwikkelde hengst. Hij is voorzichtig en beschikt over veel vermogen. Hij laat zich goed rijden en lijkt een springpaard met een grote toekomst te worden.

Gaultier deed een goed verrichtingsonderzoek. Waarbij hij een 8 ontving voor de onderdelen techniek en vermogen.

De eerste veulens van Gaultier beschikken over een goede galop met ruimte, souplesse en balans.

Verwachtingswaarde: 150.

Gaultier: mooie Baloubet du Rouet zoon uit een sterke prestatie stam. 

« Terug naar overzicht