Corporal

Corporal

Geboortedatum: 2006
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1.72
Kleur: Schimmel
Stamboek:
Niveau: 1.50 m.
Stamboom:

Cardento

Grosso Z
Goldfasan

 

Omschrijving:

Vader Cardento won driemaal een Zilveren medaille, op het EK, WK en de Olympische Spelen en is top leverancier van Grand Prix springpaarden zoals Matrix, Cafino en Nice Stephanie. Grootvader Grosso Z bracht vele toppers zoals Goldfever van Ludger Beerbaum. In de derde generatie zien we Goldfasan en dat maakt de Hannoveraanse prestatie combinatie tweemaal ā€˜Gā€™ bloed compleet.

Corporal is een royaal ontwikkelde hengst die hoge cijfers haalde in zijn verrichtingsonderzoek. Hij springt met veel vermogen en extra techniek. 

Corporal is één van de meest besproken springpaarden op internationale concoursen. Onder zijn Zweedse amazone Malin Bayard-Johnson maakt hij veel indruk en zijn er al een aantal hoge klasseringen behaald. Zo werd hij 6e in de GP Stockholm, 3e in de Masters van Stockholm en 2e in de GP Sundbyholm. Verder werd hij o.a. 5e 1.50m Londen, 6e 1.45m Stockholm, 7e 1.40m Arezzo, 7e 1.40m Gothenborg, 8e 1.40m Stockholm, 8e 1.45m Oslo, 9e 1.40m Arezzo, 9e 1.45m Arezzo, 10e 1.50m Stuttgart etc. Als jong paard werd Corporal o.a. 2e in de Champion of the Youngsters in Stockholm, 4e in het Kampioenschap voor 7-jarigen in Falsterbo. Als 5-jarige eindigde hij als 6e in het Zweeds Kampioenschap en als 6-jarige behaalde hij de finale van het open Zweeds Kampioenschap in Falsterbo.

Corporal is het nr. 1 paard voor Malin Baryard in 2016. Ze maken deel uit van een selecte groep die zich richten op eventuele deelname aan de Olympische Spelen van 2016..
De eerste nakomelingen van Cororal maken veel indruk. Het zijn aansprekende paarden die beschikken over veel vermogen en een extra goede techniek van de achterhand hebben bij het springen.
Corporal voldoet aan de PROK eisen van het KWPN.
Corporal: vol overtuiging in opbouw voor het grote werk.


 

« Terug naar overzicht